Inschrijven nieuwe leden

Aanmelden / inschrijven nieuwe leden.

Bent u op zoek naar een ligplaats voor uw boot op een mooie locatie in een Maasarm? Bent u een verenigingsmens in hart en nieren, bereid de handen uit de mouwen te steken en bij te dragen aan de gezelligheid in onze jachthaven?
Dan nodigen wij u uit het inschrijfformulier aan te vragen per email. Nadat u het formulier heeft ingevuld en opgestuurd naar ons secretariaat dan krijgt u va‚Äčn ons een uitnodiging om kennis te maken met de introductiecommissie. De kandidaat-leden krijgen een ligplaats aangeboden na dat de introductiecommissie hier goed keuring aan heeft gegeven en het bestuur dit heeft gefiatteerd.

Wilt u meer informatie of het inschrijfformulier aanvragen? Neem dan contact op met: secretariaat@wsvboxmeer.nl

Ahoy en tot ziens!